Om Arvidssons i Fjärås AB
Om oss

Om Arvidssons i Fjärås AB

1963 startade Marita och Arne Arvidsson företaget Arvidssons i Fjärås AB med 800 kvm växthus. Idag har vi 30.000 kvm växthus och driver krukväxtproduktion året runt. Familjeföretaget drivs idag av döttrarna Maria och Cecilia samt 10-15 anställda plus säsongsanställda under högsäsong.

Vi har 4 säsonger med drivning av azalea som vår största kultur. Vi har drivit azalea sedan början av 1970-talet och har specialiserat oss som Sveriges största azaleadrivare sedan många år. Arvidssons i Fjärås odlar i energisnåla växthus med dubbla energivävar och vi köper grön el från Telge energi. Med de korta transporterna till lokalmarknaden blir det ett bra miljöval.

Vår främsta specialitet är inom azalea, hortensia, pelargoner, vår- och sommarblommor för uteplantering, höstfägring och krysantemum.

Om oss
Om oss

För oss är kvalitet det viktigaste, därför provodlar vi alla växter för att kunna garantera växter som håller. Vår ambition är att odla och driva fram kruk- och uteplanteringsväxter av hög kvalitet som du kan lita på.

- Maria Lundgren, Arvidssons i Fjärås AB
Facebook Twitter Google+

Här kan du få en inblick i vår produktion av sommarblommor

×

Logga in

×

Bli medlem i vårt nyhetsbrev!

Var först med att ta del av senaste nyheterna från oss.

Du kan avbryta ditt medlemskap närhelst du önskar.